concertagenda
Zondagmiddagbal
zondag, 22-04-2012 15.30 eerste band
de Groote Weiver, Krommenie
5
http://www.facebook.com/events/304946676220127/

Informatie Bands (0) Wie gingen er (4) Recensies (0)
De Groote Weiver en North Empire presenteren:

Matinee show! - Zondag 22 april 2012 - 15:00h - 5 euro
eerste band 15:30.

Tijdschema:
15:30: Crack David
16:00: Translated
16:50: Caves
17:50: Trails
18:50: Spraynard

Jawel, zondag is geen ideale dag voor shows, maar wat is er nou mooier om je zaterdagavondkater te ontstemmen door zondag gewoon weerkeihard een aantal biertjes te tikken en leuke bands te kijken? En omdat maandag de verplichtingen weer terugkeren zorgen we ervoor dat we vroeg genoeg afgelopen zijn (voor 19:30u) om de nodige slaap te pakken en laat genoeg beginnen om nog een beetje uit te kunnen slapen (15:00u).

Als eerste op het podium is een band die gehuld is in mysterie en die snelle en aggresieve hardcore/punk maakt. Geruchten gaan dat de mannen van Sweet Empire iets te maken hebben met Crack David, maar wat zeker is, is dat de set nog geen kwartier gaat duren en er zeker een aantal trommelvliesjes zullen scheuren. Als tweede spelen de mannen van Translated die een energiek potje punkrock ten gehore gaan brengen. Deze band uit de IJmond (Castricum/Heemskerk/Uitgeest) heeft zijn sporen al ruimschoots verdiend en zal ongetwijfeld ook hier de mensen in beweging brengen.

Dan is het podium gereserveerd voor een aantal buitenlandse bands. Caves is een powerpoppunk trio met vrouwelijke vocalen en aanstekelijke liedjes die je na 1x luisteren al mee "wooohoooot". Stil staan wordt behoorlijk lastig als deze mannen en vrouw anfangen!
Trails halen hun inspiratie buiten de punkrock ook uit de indie hoek en doet onder andere denken aan een wat hektischere Bloc Party of Foals. Grote kans dat deze band over een aantal jaren de kleine podia ontstegen is.
Als laatste speelt Spraynard die een behoorlijk sterk potje 'orgcore' spelen, punkrock ge´nspireerd door hun grote broers van Latterman. Anarchistisch, rockend en behoorlijk energiek. Helemaal, echt helemaal niks mis mee en hun enige show in Nederland.

Spraynard (US) - http://spraynard.bandcamp.com/
Caves (UK) - http://caves.bandcamp.com/
Trails (UK) - http://www.wearetrails.com/
Translated - http://translatedpunk.bandcamp.com/
Crack David - http://www.facebook.com/crackdavidwhitetrash


De Groote Weiver
Industrieweg 1a
1521 NA Wormerveer
http://degrooteweiver.nl/
http://www.northempire.nl/

Komme potdomme!© copyright 2002 - 2020 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Adverteren - Contact - Crew