Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
5 JAAR PUNX.NL CASUALTIES + ANTIDOTE
woensdag, 22-08-2007 19:00
Poppodium Bibelot, Dordrecht
€ 10,-
http://www.punx.nl
Informatie Bands (6) Wie gingen er (242) Recensies (78)
Inkom tot 23:00

Nachtbussen naar Rotterdam en slaapplaatsen op het forum! Feest van 19u tot 2u! Be there

Punx.nl bestaat vijf jaar en zal dit in Bibelot vieren met zeven punkbands . De onbetwiste headliner zijn The Casualties. Ze bestaan sinds 1990 en maken echte punk. Denk aan The Exploited of The Unseen. Hun laatste album 'Under Attack' was weer ouderwets hard en live doen ze daar niet voor onder. Ze speelden met alle grote bands en op alle grote festivals!

Time Again komt ook uit Amerika en zitten op het Hellcat label van Rancid. Je hoort ook duidelijk de invloeden. De band bestaat pas net, maar is door iedereen al de hemel ingeprezen! Hier ga je nog van horen!

Het Nederlandse Antidote. Deze punkband uit Den Haag heeft nooit zijn gedachtengoed of stijl verloochend. Deze mannen timmeren al meer dan tien jaar aan de weg, tourden met The Casualties door Europa en Amerika en speelden enige tijd geleden nog in Rusland

Uit Berlijn komen The Radio Dead Ones. Sinds 2003 hebben ze slechts één doel: punkrock maken en spelen! En dat legt ze geen windeieren. Zo brachten ze al een plaat uit op Guitar Mafia Music en worden ze geboekt door M.A.D.!

Het Nijmeegse Bratpack is pas net opgericht, maar met hun oldschool California punk en bandleden die hun sporen in bands als The Beans en Antillectual al ruimschoots hebben verdiend, gaan zij als een speer.
Uiteraard ontbreken ze in Dordrecht niet op de lineup. Denk aan Adolescents meets Zeke meets RKL!

The Real Danger was al eerder in Dordrecht te bewonderen met Strike Anywhere en liet daar zo'n verpletterende indruk achter dat de catchy punkrock 22 augustus op herhaling komt!

Kezus Krijst uit Rotterdam zal openen. Straatpunk in het Nederlands met kritische teksten!

Hou Punx.nl in de gaten voor meer informatie, want er zullen nog distro's en DJ's toegevoegd worden!

© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact